Fire anlægsregnskaber godkendt: Hvad har kommunen fået for pengene?

Foto: Frederikshavn Kommune.
dato

Frederikshavn Kommune har modtaget 25 millioner kroner fra puljen til særligt vanskeligt stillede kommuner, meddelte borgmester Birgit S. Hansen på et byrådsmøde.

På mødet blev fire anlægsregnskaber godkendt, som borgmesteren fremhævede som eksempler på, hvad kommunens budgetter formår at løse.

I 2022 har kommunen anlagt over 5,5 kilometer cykelstier, cykelbaner og cykelstrimler for at forbedre cyklistsikkerheden. Arbejdet er udført i Skagen, Frederikshavn, Strandby og Østervrå. Derudover er vejbelægningen forbedret på flere steder i kommunen, herunder Sct. Laurentii Vej, Rimmens Allé, Østkystvejen, Understedvej og Rådhusvej/Sæbygårdvej.

Puljen "Børn/ude/leg" har i 2022 sikret renovering eller udbygning af 43 legepladser på forskellige skoler og daginstitutioner. Dybvad Børnehus har også fået nye rammer, der har skabt 12 vuggestuepladser og forbedret sammenhængen mellem ude og inde.


https://www.frederikshavn.dk/om-kommunen/nyheder/nyheder-og-pressekontakt/nyheder-og-pressemeddelelser/fire-anlaegsregnskaber-godkendt-hvad-har-kommunen-faet-for-pengene/
Kilde: Frederikshavn Kommune