Foredrag for unge på biblioteket

Foto: Frederikshavn Kommune.
dato

Den anerkendte unge digter, Haidar Ansari, vender tilbage til Frederikshavn Bibliotek den 6. marts for at dele sin erfaring med at skrive digtsamlingen 'Institutionaliseret'.

Ansari vil også dele, hvordan han bruger sin erfaring til at hjælpe udsatte unge. Hans digte skildrer en barsk fortælling om livet som bror, skoleelev og kriminel, og de valg han ikke tog på trods af mulighederne.

Forfatter Sophie Gevind vil også holde et foredrag på biblioteket den 13. februar. Hun vil diskutere sin delvist selvbiografiske bog 'Små, sorte bogstaver', som handler om at vokse op i et hjem præget af misbrug og psykisk sygdom. Gevind skriver for at hjælpe børn, der bor i "sorte huller", til at føle sig mindre alene.

Begge arrangementer er en del af projektet 'På vippen til et voksenliv', der støtter unge i overgangen fra ungdom til voksenliv. Projektet er støttet af TrygFondens Regionale Råd Nordjylland, og unge under 25 år kan bestille fribilletter til foredragene.

Besøg bibl.frederikshavn.dk for mere information og billetbestilling. Alle er velkomne.


https://www.frederikshavn.dk/om-kommunen/nyheder/nyheder-og-pressekontakt/nyheder-og-pressemeddelelser/foredrag-for-unge-pa-biblioteket/
Kilde: Frederikshavn Kommune