Nyt fra Ålbæk i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Ålbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

E45 Handest – varebil beslaglagt grundet kørsel i frakendelsestiden

Tirsdag den 22. februar om eftermiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på E45 i nærheden af Handest. Bilisten – en 51-årig mand – var frakendt førerretten. Bilisten sigtes for kørsel i frakendelsestiden. Grundet flergangstilfælde af kørsel i frakendelsestiden blev hans varebil beslaglagt med henblik på konfiskation. 

 

Vestbjerg – indbrud i bolig

Tirsdag den 22. februar kl. 16:30-18:45 begik en ukendt gerningsmand indbrud i en bolig på Kongelysvej i Vestbjerg. Indbrudstyven knuste en rude for at få adgang til huset. Der er på nuværende tidspunkt ikke overblik over de stjålne genstande.

Har du set mistænkelig færden på Kongelysvej i Vestbjerg? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Ålbæk – spirituspåvirket knallertfører anholdt

Tirsdag den 22. februar om aftenen standsede politiet en knallertfører til kontrol på Skagensvej i Ålbæk. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 61-årig mand – i at deltage i en alkometertest.

Testen gav udslag for, at knallertføreren tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5. Politiet sigtede og anholdt derfor manden for spirituskørsel, hvorefter man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi