Oplev en uforglemmelig aften med revy og spisning i Ålbæk

dato

Gaardbogaard inviterer til tre spændende aftener fyldt med lækker mad, underholdende revy og festlig stemning. Fra torsdag den 13. marts til lørdag den 15. marts 2025 kan du opleve en perfekt kombination af gastronomi og teater i hjertet af Ålbæk.

Gaardbogaard byder på en række arrangementer, hvor spisning og revy går hånd i hånd. Hver aften starter med en lækker middag tilberedt af Holmbergs Køkken, efterfulgt af en underholdende revy. For dem, der ønsker en ekstra festlig aften, er der også bal på programmet lørdag aften.

Spisning og revy

Torsdag den 13. marts åbner dørene kl. 17:15, hvor gæsterne kan nyde en schnitzel med tilbehør fra Holmbergs Køkken. Revyen starter kl. 19:30 og varer til ca. kl. 22:10. Baren er åben før revyen og i pausen.

Revy og spisning med busservice

Fredag den 14. marts er der mulighed for at tage bussen fra Aalbæk Badehotel og Aalbæk Station til Gaardbogaard. Aftenen byder på en forret med bruschetta, kyllingesouffle og panko fisk samt en buffet med kalvefilet og glaseret skinke. Revyen starter kl. 20:00 og afsluttes ca. kl. 22:40. Bussen kører tilbage efter revyen.

Spisning, revy og bal

Lørdag den 15. marts er der lagt op til en festlig aften med spisning, revy og bal. Aftenen starter med samme lækre menu som fredag, og efter revyen er der bal med glad dansemusik til kl. 00:30. Busservice er tilgængelig fra Aalbæk Badehotel og Aalbæk Station, og gæster kan bestille natmad sammen med billetterne.

Praktiske informationer

Datoer: Torsdag 13. marts, fredag 14. marts og lørdag 15. marts 2025
Sted: Gaardbogaard, Gårdbovej 300, 9982 Ålbæk
Entré: 195 kr. + gebyr
Spisebillet: Torsdag 175 kr., Fredag og lørdag 220 kr.
Kaffe med gammeldags æblekage i pausen: 50 kr.
Bus tur/retur: 75 kr. (fredag og lørdag)
Billetter kan købes inkl. revyprogram og natmad kan bestilles sammen med billetterne.



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut