Skaldyrshuset i Ålbæk er stedet der går til venstre, når andre går til højre

Rikke Mathiesen fra Frederikshavn åbnede den 2. juli Skaldyrshuset i Ålbæk (Foto: Skaldyrshuset)
Profilbillede
dato

I sommeren 2023, nærmere bestemt den 2. juli, åbnede dørene til Skaldyrshuset i Ålbæk, og siden da har det været en fortælling om oplevelser, kvalitet og glæde. I hvert fald hvis man spørger ejer Rikke Matthiesen, og hende har vi taget en snak med.

Efter mange år hos Borgerservice i Frederikshavn tog Rikke det modige skridt og besluttede sig for at forfølge sin passion.

 "Det var en kæmpe beslutning at sige farvel til mine skønne kolleger og starte noget helt nyt. Skaldyrshuset lå lige til højrebenet for mig med dets fokus på skaldyr, spanske vine og unikt design," deler hun.

"Det skulle være et sted hvor øjet gik på opdagelse, og hvor servicen var i den bedste liga. Nu her ca. 10 mdr. efter åbningen er det den vildeste "rejse" jeg har været på til dato. Vi er blevet taget SÅ godt imod fra alle kanter og hjørner. Det er en vild oplevelse - TAK for det," siger hun med stor taknemmelighed.


Krukker fra PotOlé (Foto: Skaldyrshuset)

For Rikke handler Skaldyrshuset nemlig om mere end bare at sælge produkter; det handler om at skabe en oplevelse. 

"Troværdighed, tryghed og kvalitet er essensen af vores DNA i Skaldyrshuset. Men vi vil også gerne skille os ud. Vi siger tit til kunder og hinanden; at når andre går til højre går vi til venstre" forklarer Rikke.

Hun ønsker, at kunderne føler sig velkomne og godt tilpas, fra de træder ind i butikken, til de forlader den.

"Vi sætter servicen højt og nyder glæden fra kunderne. Vi ønsker at skabe et sted, hvor kunderne får den bedste oplevelse og kan mærke atmosfæren," tilføjer hun.

Store planer for fremtiden
Med øjnene rettet mod fremtiden ser Rikke og hendes team, bestående af Helle, Kia, Kara-Mi og Sille, frem til foråret og sommeren 2024 med spænding.

"Vi glæder os vildt meget til at vise frem og fortælle historien om produktet kunden står med i hånden," siger Rikke.

Hun fremhæver, at mange af deres produkter har en historie med sig, og det gælder lige fra de lokalt fangede skaldyr til spanske vine fra Calvente, svenske brænderier og håndplukkede tøjdesigns.

"Der er mange spændende ting i sigte - både nye designs og nye klæder - I skal glæde jer."


Skaldyrshuset har formået at skabe en unik kombination af skaldyrsdelikatesser og stilfulde boligvarer, hvilket gør det til et must-visit sted (Foto: Skaldyrshuset)

Men Skaldyrshuset er mere end en shoppingoplevelse, da de også tilbyder helt særlige madoplevelser og arrangementer.

 "Vores menukort er ændret med en tilføjelse - en Skaldyrsplatte, hvor vi sammensætter de sprødeste skaldyr sammen med vores dejlige brød og mayonnaise," fortæller Rikke.

 Udover deres lækre retter tilbyder de også vinsmagninger og diverse arrangementer, der har været mødt med stor succes. Faktisk er de kommende vinsmagningsaftener udsolgt, men flere er på vej, lover Rikke:

"Fortvivl ikke, der kommer flere af slagsen. Vi har også før afholdt Trend-aftener med kæmpe succes, samt store og små indretningsopgaver og aftener for foreninger, der ønskede at vide mere om Skaldyrshuset," fortæller hun.

Mange vælger også blot at komme forbi Skaldyrshuset for at købe vin og skaldyr med hjem, og er der noget man er i tvivl om, så kan man altid spørge.

"Vi har i butikken altid friske skaldyr både på køl og ny kogte på frost. Det er altid muligt at levere i større portioner, det er bare at spørge. Vores koncept er anderledes sat sammen og derfor gir´ det os en større flade at spille på."

Du finder meget mere om Skaldyrshuset på deres Facebookside og hjemmeside, eller ved at besøge butikken på Sdr. Havnevej 5, 9982 Ålbæk.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Skaldyrshuset