Social og sundhedsassistent til fast aftenvagt i Ålbæk Hjemmepleje - jobåbning!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

GENOPSLAG!

Går du med en drøm om at blive en del af et mindre og engageret team, så er det lige dig, vi søger! Vi leder nemlig efter Social og Sundhedsassistent til fast aftenvagt – 30 t/u, med start 1 August 2024 - eller hurtigst muligt - primært i Ålbæk Hjemmepleje.

Velkommen til Ålbæk Hjemmepleje og LeveBo!

Vi er ca. 30 kolleger i vores lille, engagerede gruppe, som vi kalder Team Ålbæk. Vi dækker to områder, nemlig Ålbæk Hjemmepleje og Levebo. 

Din hverdag hos os

I hjemmeplejen hjælper vi vores hjemmeboende borgere, der har brug for praktisk hjælp og støtte, i Ålbæk og opland. Vi dækker oplandet fra Jerup til Hulsig mod Skagen. 

I vores lille LeveBo enhed har 8 borgere deres hjem. Vores beboere har forskellige udfordringer, som gør, at de ikke mere kan bo i eget hjem. De har brug for vores omsorg, støtte og faglige blik.

Vi sætter ualmindelig stor pris på vores lille team, som giver os den glæde at have muligheden for et bredere og bedre kendskab til vores borgere og beboere. Faglig sparring er højt på dagsorden, for vi ønsker at kunne levere den bedst kvalificerede pleje med de muligheder, vi har. 

Vi arbejder ud fra den rehabiliterende tilgang, hvor vi har fokus på at gøre vores borgere så selvhjulpne som muligt. Samarbejde og tværfaglighed bliver derfor også en stor del af vores hverdag, sygeplejersker og terapeuter deltager på triage to gange om ugen.

Hvad kan vi tilbyde dig?

I Team Ålbæk har du altid mulighed for medindflydelse på egen arbejdsgang og på planlægningen af din arbejdstid. Du har desuden også mulighed for at være en del af både en hjemmeplejeenhed og en LeveBo enhed, idet vi ser os selv som et samlet team, dog bliver du primært ansat det ene eller det andet sted. 

Vi sørger for, at du får en god introduktion og oplæring, hvor vi tager udgangspunkt i dig og dit ståsted. Du vil få imødekommende kollegaer, som hele tiden involverer dig i forhold til ansvar og opgaver. Vi lover dig, at du vil blive set og hørt i et konstruktivt samarbejde, og at vi har løbende dialoger omkring faglig udvikling.

For at give dig og dine kolleger de bedste vilkår er der i Center for Sundhed og Pleje ansat en fysioterapeut, en psykolog og en trivselskonsulent, som er parat til at støtte op om dig og dine kolleger.

Vores forventninger til dig 

Som SOSU medarbejder regner vi med, at du har viljen og evnerne til, sammen med dine kolleger, at løfte der faglige ansvar og den faglige bevidsthed. Vi forventer også, at du altid er en god og seriøs sparringspartner for dine kollegaer. 

Dokumentation er væsentlig for os, både for at styrke plejen af vores borgere, herunder også den kontinuitet, som vores borgere og pårørende efterspørger, men også for at vi altid har styr på vores faglighed. Til den opgave anvender vi Fællessprog lll og Cura Systematic. Vi har naturligvis først og fremmest brug for en omsorgsperson, men det at arbejde i et IT system må ikke være fremmed for dig.

Vi arbejder desuden med implementering af Vagtplan 2.0/selvtilrettelæggende mødeplan.

Hos os er ordentlighed, god og konstruktiv dialog og respekt ikke bare tomme nøgleord, men et krav, vi stiller til os selv, derfor også til dig - på den måde glider vores travle hverdag meget nemmere. Trivsel og arbejdsmiljø har stor bevågenhed i hele Frederikshavn Kommune, og derfor også hos os.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Du vil som ny medarbejder blive klædt godt på til de opgaver du kommer til at stå i, vi kører en fast introduktionsperiode på 14 dage. Du vil også blive tilknyttet en kollega, som vil blive din mentor i den periode, der er behov for det. 

Det eneste, der i første omgang virkelig betyder noget for os, er at du er empatisk, respektfuld, lyttende og venlig, at du udfører dine opgaver omhyggeligt og har hjertet på rette sted.

Mere nysgerrig?

Har du brug for at vide mere,  er du velkommen til skrive en besked til Heidi Jensen på hijs@frederikshavn.dk.

Ansøgningsfrist den 2 Juli 2024.

Kørekort B er nødvendigt.

Der indhentes reference inden ansættelse, naturligvis efter aftale.

Der indhentes straffeattest inden ansættelse.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Frederikshavn Kommune, Stationsvej, 9, 9982 Ålbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070135

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet