Verdensmålsuge med vokseværk

Foto: Frederikshavn Kommune. Borgmester Birgit S. Hansen udtrykker sin glæde over den brede opbakning fra borgere, foreninger, uddannelser og virksomheder.
dato

Frederikshavn Kommune er klar til at afholde årets Verdensmålsuge, en begivenhed der har vokset sig større siden dens start i 2022. Fra 30 til 90 aktiviteter, er der noget for enhver smag og alder.

Borgmester Birgit S. Hansen udtrykker sin glæde over den brede opbakning fra borgere, foreninger, uddannelser og virksomheder.

Årets program har særligt fokus på syv verdensmål, herunder sundhed og trivsel, ansvarligt forbrug og produktion, klimaindsats og livet på land.

Østervrå Borgerforening har taget initiativ til en uge med fokus på sundhed og trivsel, med aktiviteter som byløb, udendørs træning og fællesspisning. Mandag byder på en grøn dagsorden med foredrag og debat om klimaet.

Verdensmålsugen finder sted i hele Frederikshavn Kommune, og alle er velkomne til at deltage i så mange aktiviteter, de kan overkomme. De fleste aktiviteter er gratis, men nogle kræver tilmelding. For mere information, besøg Frederikshavn Kommune for Målenes hjemmeside.


https://www.frederikshavn.dk/om-kommunen/nyheder/nyheder-og-pressekontakt/nyheder-og-pressemeddelelser/verdensmalsuge-med-voksevaerk/
Kilde: Frederikshavn Kommune